Kurban tatiline geri sayım

Kurban tatiline geri sayım
Tatil hazırlıklarına başlayan çalışanlar gözünü 2018 Kurban Bayramına çevirdi. Geçen sene olduğu gibi bu senede Kurban Bayramının 9 gün tatil olması memleket hasreti çekenleri sevindirdi. Bayram tatilinin başlaması ile birlikte...

Tatil hazırlıklarına başlayan çalışanlar gözünü 2018 Kurban Bayramına çevirdi. Geçen sene olduğu gibi bu senede Kurban Bayramının 9 gün tatil olması memleket hasreti çekenleri sevindirdi. Bayram tatilinin başlaması ile birlikte Sarayönü'nde tatlı bir yoğunluğun yaşanması ve ilçe dışındaki birçok Sarayönülünün memleketine dönmesi bekleniyor.

Özellikle kurbanını memleketinde kesecek binlerce çalışan uzun bayram tatilinin bir an önce başlmasını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Arefe gününün pazartesine gelmesi sebebiyle hafta sonu tatilleri ile birlikte kurban bayramı tatili 9 gün olacak. Dolayısıyla tatil planları yapılmaya haftalar önceden başladı.

2017 yılındaki Kurban Bayramı 30 Ağustos ile birleştiği için 11 gün tatil yapma şansı bulan çalışan kesim, 2018'de de Kurban Bayramı'nda uzun bir tatil yapma şansına sahip olabilecek. Kurban Bayramı'nın arefesi 20 Ağustos Pazartesi gününe denk geliyor. Takip eden Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma ise resmi tatil. Dolayısıyla bu sene Kurban Bayramı'nda yine 9 günlük bir tatil gözüküyor.