Kültürlerini resimle anlattılar

Kültürlerini resimle anlattılar
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu tarafından “Kültürümü resimle ve resim tamamlamayla anlatıyorum” isimli e-twinning projesi düzenlendi.Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Kadir Arslan, proje ile ilgili olarak...

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu tarafından “Kültürümü resimle ve resim tamamlamayla anlatıyorum” isimli e-twinning projesi düzenlendi.

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Kadir Arslan, proje ile ilgili olarak bilgi verdi.

Arslan yaptığı açıklamada, “Avrupa’da okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan etwinning, iletişim kurma, iş birliği yapma, projeler geliştirme, paylaşma, kısacası avrupadaki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmaktır. Bu bağlamda, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu olarak “kültürümü resimle ve resim tamamlamayla anlatıyorum” projesini hayata geçirdik. Sınıf öğretmenlerimizden Özge Karabacak tarafından hazırlanan bu projeyi, 5 katılımcı okul ile birlikte yürüttük.” dedi.

Proje faaliyetlerinden bahseden Sınıf Öğretmeni Özge Karabacak ise şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz bulundukları ülkedeki,şehirdeki kültüre ait unsurların resimlerini çizerek ya da başlanan bir resmin bir kısmının yapılarak başka öğrenciler tarafından tamamlanarak tanıtılması sağlandı. Bu projede öğrenciler başka ülkelere, şehirlere kendi kültürel değerlerini tanıtarak, başka ülke ve şehirlerin kültürel unsurlarını tanımış oldular." şeklinde konuştu.

Etiketler :