Kubilay Özer Sarayönü†nde

Kubilay Özer Sarayönü†nde
Sarayönü Belediyespor, Demirten Yeşilköyspor dan Kubilay Özer ile anlaştı. Kubilay Özer in transferi için Sarayönü nde emlak sektöründe faaliyet gösteren Adnan Tayyiboğlu sponsor oldu.Geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor...

Sarayönü Belediyespor, Demirten Yeşilköyspor dan Kubilay Özer ile anlaştı. Kubilay Özer in transferi için Sarayönü nde emlak sektöründe faaliyet gösteren Adnan Tayyiboğlu sponsor oldu.

Geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor yönetim kurulunda kısa sürelide olsa bulunan Adnan Tayyiboğlu, kulübe destek olmaya devam ediyor. Şampiyonluk için mücadele edecek bir takım oluşturmayı hedefleyen Sarayönü Belediyespor, hücum bölgesinin her kademesinde görev yapabilecek bir oyuncu olan Kubilay Özer i renklerine bağladı. Transfer ücreti için Adnan Tayyiboğlu sponsor oldu. Geçtiğimiz günlerde Sarayönü ne gelen Kubilay Özer, transfer komitesiyle anlaşma masasına oturdu. İsteklerin karşılıklı olarak yerine getirilmesinin ardından taraflar ek sıkıştı.

Yeşil siyahlı atkı ile poz veren Kubilay Özer, sağ kanat, sol kanat, forvet arkası ve forvet bölgelerinde görev yapabiliyor. 1992 Ankara doğumlu olan Kubilay Özer, Aydınlıkevler de 2005 yılında futbol hayatına başladı. Daha sonra Turan Spor A.Ş. takımına transfer olan Kubilay, 2010 yılında profesyonel oldu. Ayrıca profesyonel olarak Kastamonuspor ve Keçiören Sportif A.Ş. takımlarında oynayan Kubilay, Tatvan Gençlerbirliği ile amatöre döndü. Somaspor, Utaş Uşakspor, Didim Belediyespor, Aliağa Futbol A.Ş. takımlarda da görev alan Kubilay, Demirten Yeşilköyspor formasından sonra yeşil siyahlı formayı giyecek.

Spor Toto 3.Lig de 14, Spor Toto 2.Lig de 9, Bölgesel Amatör Lig de 75 karşılaşmaya çıkan Kubilay oynadığı tüm resmi maçlarda 35 gol attı.