Kriz yol yapımını etkiledi

Kriz yol yapımını etkiledi
Ülke genelinde hissedilen ekonomik kriz Sarayönü Belediyesi’ni de bazı hizmetler yönünden olumsuz şekilde etkiledi. Belediyelere giden ödeneklerin azaltılması nedeniyle yol hizmetleri için kaynak sıkıntısı yaşayan Sarayönü...

Ülke genelinde hissedilen ekonomik kriz Sarayönü Belediyesi’ni de bazı hizmetler yönünden olumsuz şekilde etkiledi. Belediyelere giden ödeneklerin azaltılması nedeniyle yol hizmetleri için kaynak sıkıntısı yaşayan Sarayönü Belediyesi, geçtiğimiz yılın yarısı kadar kilitli parke taşı döşeyebildi.

Geçtiğimiz yıla göre imalat üçte iki oranında düşerken, şu ana kadar Sarayönü Belediyesi tarafından 43 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Sezon bitinceye kadar bunun 50 bin metrekareye ulaşması hedefleniyor.

Bu yıl gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Saraç mahallesine 12 bin metrekare, Kadıoğlu mahallesine 6 bin metrekare, Konuklar çiftliğine 5 bin metrekare, Ladik mahallesine 20 bin metrekare kilitli parke taş döşendi. Geçtiğimiz yıl döşenen kilitli parke taşı miktarı 100 bin metrekareyi bulmuştu.