KOSKİ’DEN KORONAVİRÜSE KARŞI ONLINE HİZMET

KOSKİ’DEN KORONAVİRÜSE KARŞI ONLINE HİZMET
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, koronavirüsün bulaşma riskine karşı vatandaşların abonelik işlemlerini kuruma gelmeden resmi web sitesi üzerinden yapabilecekleri bir sistem kurdu.Konya Büyükşehir Belediyesi...

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, koronavirüsün bulaşma riskine karşı vatandaşların abonelik işlemlerini kuruma gelmeden resmi web sitesi üzerinden yapabilecekleri bir sistem kurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, tüm dünyada etkili olan koronavirüse karşı gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Abonelerinin hizmetlere daha kolay ve hızlı ulaşımını sağlamak amacıyla resmi web sitesini revize eden KOSKİ, vatandaşların abonelik işlemlerini kuruma gelmeden, resmi web sitesi üzerinden rahatlıkla yapabileceği bir sistem kurdu.

Resmi web sitesinde e-KOSKİ entegrasyonu oluşturarak sitenin yönetimini daha da kolaylaştıran KOSKİ, bunun yanı sıra içerik arama eklentisiyle de abonelerin site haritasına daha rahat erişimini sağlamış oldu. Sitenin sol menüsünde su ve atıksu ile ilgili bilgiler, abone hizmetleri, kültürel faaliyetler, ihale ve mevzuat gibi bilgiler yer alıyor. Yine sol menüde, abonelerin istek, şikayetleri ve önerilerini ifade edebilecekleri “Bize Yazın” sekmesi, sıkça sorulan sorular bölümü, personel maili, e-bordro ve iletişim bilgilerinin yer aldığı kısımlar yer alıyor.

TÜM İŞLEMLER ONLINE OLARAK YAPILABİLİYOR

Su fiyatları, ödeme yerleri, abonelik işlemleri, depozito ücretleri, hizmet tarifesi, tahakkuk işlemleri ve organizasyon şeması ile KOSKİ Genel Müdürlüğü, abonelerin ilk bakışla hangi hizmeti kullanacağına kolayca karar verme olanağı sunuyor. e-KOSKİ bölümünden tek tıkla borç sorgulama, fatura ödeme, fatura hareketleri, yeni abonelik, abonelik iptali ve faturaya itiraz şeklindeki işlemleri gerçekleştirebilen aboneler, duyurular kısmında resmi duyuruları; arıza ve kesintiler bölümünde ise su hizmetinin aksayacağı yerleri rahatça görebiliyorlar. Ayrıca kurumla ilgili çıkan haberler de orta menüde yer alıyor.

Mobil uyumlu olarak da kullanılabilen KOSKİ web sitesi, abonelerin ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti, zaman ve mekan kısıtı olmadan gerçekleştirme olanağı sunuyor.