KOSKİ ve Büyükşehir’den ilçeye ziyaret

KOSKİ ve Büyükşehir’den ilçeye ziyaret
Konya Büyükşehir Belediyesi’nden gelen heyet ile Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, toplantı gerçekleştirerek, yatırımları ve planlamaları değerlendirdi.Heyette Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu,...

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden gelen heyet ile Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, toplantı gerçekleştirerek, yatırımları ve planlamaları değerlendirdi.

Heyette Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, KOSKİ İşletmeler Daire Başkanı Murat Erdoğdu, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Yazlık, Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Esfendiyar’ın yanı sıra Koski Sarayönü Bölge Şefi Erkan Biçer yer aldı.

Toplantıda 2021 yılında yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının bitiminde açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Sarayönü’nde açılması planladığımız Bilgihane’nin yapımı konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. 2021 yılı KOSKİ’nin çalışmaları ve Fen İşlerinin çalışmaları hakkında istişarede bulunduk. Sarayönü Belediyesi olarak, Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumumuzun her geçen gün arttığını söyleyebilirim. Buradan bizlerden desteğini esirgemeyen, yatırımların bir kısmını ilçemize yönlendiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’a şahsım ve vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Yeni dönem de uyumlu çalışmalarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.