Köse’den sağduyu çağrısı

Köse’den sağduyu çağrısı
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkan Adayı Hasret Köse, ertelenen genel kurul ile alakalı olarak açıklamada bulundu.Köse, yaptığı açıklamada, genel kurul sürecinin münakaşalardan uzak, demokratik ve hukuk kuralları içerisinde...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkan Adayı Hasret Köse, ertelenen genel kurul ile alakalı olarak açıklamada bulundu.

Köse, yaptığı açıklamada, genel kurul sürecinin münakaşalardan uzak, demokratik ve hukuk kuralları içerisinde tamamlanmasını temenni ettiğini söyledi.

Cumartesi günü olağan genel kurulun ertelenen oturumuna dikkat çeken Köse, “Genel kurulumuz saat 10:00’da imzaya açılarak birlik üyelerimizin imzaları alınmaya başladı. Süreç devam ederken yeterli çoğunluk sağlanamadığı için imzalar yarıda bıraktırıldı. Genel kurulda bulunan bazı üreticilerimizin bilinçli olarak imzaya katılmaması da dikkatimizi çekti. Bunun neticesinde genel kurula iştirak eden birlik üyelerimiz adına büyük üzüntü duyduk. Onlardan özür diler, iştiraklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Her türlü tatsızlığın taraftarı  olmadıklarını ifade eden Köse, şöyle devam etti:

“Genel kurulumuza gelen üreticilerimizin “260 ton süt paralarımız nerede” demesi üzerine yaşanan tatsız olaydan dolayı birlik üreticilerimiz adına büyük üzüntü duyduk. 27 Eylül 2020 pazar günü yapılacak seçimli genel kurulumuzun kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde, tatsız olaylara meydan vermeden hoşgörü içerisinde gerçekleşmesini temenni ederiz. Tatsız olay ve münakaşalarla değil de, demokratik ve hukuk kuralları içerisinde mücadele etmek için siz saygı değer üye ve üreticilerimizden desteklerinizi bekleriz.”