Koronavirüs haritası yayınlandı

Koronavirüs haritası yayınlandı
Dünyada ve ülkemizde yayılmaya devam eden corona virüsü ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre hazırlanan Corona virüsü haritasının yayınlanmasının...

Dünyada ve ülkemizde yayılmaya devam eden corona virüsü ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre hazırlanan Corona virüsü haritasının yayınlanmasının ardından ise Sarayönü ve çevresinin durumu belli oldu.

Yayınlanan harita ile Sarayönü ilçe merkezinde ve üç mahallerinde vakaya rastlandığı ortaya çıktı. Söz konusu haritada Sarayönü ilçe merkezi, vaka yoğunluğu orta olarak işaretlenirken, vaka görülen diğer mahallelerin Ladik, Kurşunlu ve Karabıyık olduğu öğrenildi. Bu üç mahalle ise vaka yoğunluğu az olarak işaretlendi. Söz konusu vakaların evlerinde mi yoksa hastanede mi takip altında olduğu konusunda ise henüz bir veri açıklanmadı.

Yayınlanan harita Sarayönü’nün vaka sayısı ve vakaların durumu hakkında herhangi bir bilgi vermezken, İstanbul, Ankara gibi bazı büyükşehirlerde mahalle mahalle bireysel olarak vakaların bulunduğu alanlar dört kategori altında işaretlendi. İlerleyen gönlerde tüm yerleşim yerlerinde bireysel verilerin de yayınlanması bekleniyor.

Sarayönü’nün yakın çevresinde ise Kadınhanı ilçe merkezinde, Kadınhanı’nın Pusat mahallesinde ve Altınekin’in Dedeler mahallesinde vakalar tespit edildiği öğrenildi.