Koronavirüs denetimleri yoğunlaştı

Koronavirüs denetimleri yoğunlaştı
Koronavirüs’te ikinci dalganın başlamasıyla birlikte, denetimler de yoğunlaştırıldı. İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs Denetimleri konulu genelgesi kapsamında tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Sarayönü’nde de denetimler...

Koronavirüs’te ikinci dalganın başlamasıyla birlikte, denetimler de yoğunlaştırıldı. İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs Denetimleri konulu genelgesi kapsamında tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Sarayönü’nde de denetimler devam ediyor. İlçedeki kamu kurumlarının temsilcileri ve kolluk kuvvetleri denetimlere katıldı.

Sarayönü’nde Covid-19 ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı “Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla yapılan denetimlerde; sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesi istendi.

Korona virüs önlemlerine ilişkin genelgede belirtilen hususlar gereği ilçe genelindeki, iş yerleri, marketler, gıda üzerine üretim yapan imalathaneler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve ticari taksiler denetlendi. Denetimlerde iş yeri sahiplerine, çalışanlara ve vatandaşlara ek tedbirlerle ilgili bilgiler de verildi.

office 2013 lisans satın al