Kore gazisi hayatını kaybetti

Kore gazisi hayatını kaybetti
Sarayönü'nün Kore gazilerinden Şerafettin Demirkaya, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Demirkaya'nın cenazesi askeri törenle Konya'dan kaldırıldı.Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Konar mahallesinden Kore gazisi...

Sarayönü'nün Kore gazilerinden Şerafettin Demirkaya, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Demirkaya'nın cenazesi askeri törenle Konya'dan kaldırıldı.

Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Konar mahallesinden Kore gazisi Şerafettin Demirkaya, Pankreas kanserine bağlı olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Konya'da tedavi gördüğün hastanede yaşamını yitiren Şerafettin Demirkaya için askeri tören düzenlendi. Konya Parsana Camii'nden kaldırılan Şerafettin Dermikaya'nın cenazesine çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Cenaze namazına müteakip olarak helallik alınan Şerafettin Demirkaya'nın cenazesi Konya Musalla Mezarlığı'na defnedildi. Kabristan çıkışında Demirkaya ailesi taziyeleri kabul etti. Kore gazisi Şerafettin Demirkaya'nın 6 çocuğu, 11 torunu bulunuyordu.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Şeraffetin Demirkaya'ya Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.