Konyaspor yine bir ilke imza attı

Konyaspor yine bir ilke imza attı
Konyaspor ilklere imza atmaya devam ediyor. Son dönemde kendi adına birçok rekora imza atan Anadolu Kartalı, Giresun deplasmanında yeni bir ilki yaşadı.Rakibiyle golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Süper Lig tarihinde...

Konyaspor ilklere imza atmaya devam ediyor. Son dönemde kendi adına birçok rekora imza atan Anadolu Kartalı, Giresun deplasmanında yeni bir ilki yaşadı.

Rakibiyle golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Süper Lig tarihinde ilk kez sezonun ilk 5 haftasında yenilgi almadı. Süper Lig’de 21. sezonunu yaşayan Anadolu Kartalı, daha önceki sezonlarında ilk 5 haftada en az 1 yenilgi almıştı. Öte yandan Konyaspor, Süper Lig'de yenilgiyi unuttu. Konyaspor’un Süper Lig’de bileği bükülmüyor. Yeşil-beyazlı ekip, Giresun deplasmanında aldığı sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Geçen sezonun son 4 karşılaşmasında rakiplerine boyun eğmeyen Anadolu Kartalı, bu seriyi bu sezona da taşıyarak 9 maçtır mağlup olmadı. Konyaspor, kalan 4 maçta da mağlup olmazsa 2015-2016 sezonunda kırdığı Süper Lig tarihindeki yenilmezlik serisi rekorunu egale edecek.