Konyaspor, seriyi sürdürmek istiyor

Konyaspor, seriyi sürdürmek istiyor
Bu sezon en iyi lig başlangıcına imza atan Konyaspor, sahasında yapacağı Altay maçını taraftarlarının desteğiyle kazanarak hem bu çıkışını devam ettirmek, hem de ligdeki 7 maçlık yenilmezlik serisini geliştirmek istiyor.Konyaspor,...

Bu sezon en iyi lig başlangıcına imza atan Konyaspor, sahasında yapacağı Altay maçını taraftarlarının desteğiyle kazanarak hem bu çıkışını devam ettirmek, hem de ligdeki 7 maçlık yenilmezlik serisini geliştirmek istiyor.

Konyaspor, milli ara sonrasında evinde oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana yoğun tempoda çalışan yeşil-beyazlılar, önceki günü çift antrenmanla değerlendirdi. Sabah taktik ve kondisyon çalışması yapan Anadolu Kartalı, akşam idmanında ise salonda kuvvet çalışması yaptı. Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde salonda yapılan idman, parkurda değişmeli olarak setler halinde yapılan denge çalışmasıyla başladı. Yeşil-beyazlılar daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Konyaspor dün ise tek antrenman gerçekleştirirken, programda değişiklik olmaması halinde hazırlıklara bugün de devam edilecek.

Bu sezon lige en iyi başlangıcına imza atan Konyaspor, sahasında yapacağı Altay maçını taraftarlarının desteğiyle kazanarak hem bu çıkışını devam ettirmek, hem de ligdeki 7 maçlık yenilmezlik serisini geliştirmek istiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Teknik Direktör İlhan Palut’un göreve gelmesiyle ligde kolay kaybetmeyen bir takım hüviyetine büründü. Yeşil-beyazlı ekip, genç teknik adam idaresinde çıktığı 21 Süper Lig maçının sadece 4’ünü kaybetti. Anadolu Kartalı, Süper Lig’de geçen sezonla beraber son 7 karşılaşmasını ise mağlup olmadı.

Konyaspor, geçen sezonun son 4 haftasında Fatih Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor karşısında mağlup olmazken, bu sezonun ilk 3 haftasındaki Sivasspor, Medipol Başakşehir ve Adana Demirspor karşısında da bileği bükülmedi. İlhan Palut’un öğrencileri, son olarak 28 Nisan’da deplasmanda Galatasaray’a son anlarda yediği golle 1-0 mağlup olmuştu. Anadolu Kartalı, Süper Lig’deki yenilmezlik rekorunu 2015-2016 sezonunda kırmıştı. Konyaspor, 66 puanla üçüncü olduğu ve Aykut Kocaman yönetiminde tarihinin en iyi dönemini geçirdiği sezonun ikinci yarısında inanılmaz bir çıkış yakalamış ve Ocak ayından 1 Mayıs’a kadar olan süreçteki 13 Süper Lig karşılaşmasında mağlup olmamıştı.