Konyaspor doludizgin

Konyaspor doludizgin
Milli ara öncesinde Kadıköy'den Fenerbahçe galibiyetiyle ayrılan Konyaspor, Kasımpaşa engelini de 2 golle aştı. Maça tutuk başlayan ve ilk yarıyı yenik kapatan Anadolu Kartalı, ikinci devredeki etkili futboluyla kazanarak, üst...
Milli ara öncesinde Kadıköy'den Fenerbahçe galibiyetiyle ayrılan Konyaspor, Kasımpaşa engelini de 2 golle aştı. Maça tutuk başlayan ve ilk yarıyı yenik kapatan Anadolu Kartalı, ikinci devredeki etkili futboluyla kazanarak, üst üste 2. galibiyetine imza attı.

Konyaspor, milli ara sonrasında oynadığı maçlarda kazanamama serisine Kasımpaşa karşısında son verdi. Milli ara dönüşü evinde Kasımpaşa’yı konuk eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, Konya’ya 7 as oyuncusundan yoksun gelen Kasımpaşa karşısında ilk yarıda tutuk bir görüntü verirken, konuk ekip oyun üstünlüğünü elinde tuttu. Nitekim Kasımpaşa 17’de Aytaç Kara ile golü bulurken, Konyaspor ise 25. dakikadan sonra az da olsa oyunda dengeyi kurdu. Hücumda basit top kayıpları yapan yeşil-beyazlılar, buna karşın Alper ve Kravets ile iki önemli pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İlk devrede akıllarda kalan bir başka konu ise maçın hakemi oldu.

Hakem Yasin Kol, 34. dakikada Kasımpaşa ceza sahası içinde yaşanan karambolde, rakip oyuncunun topu elle kesmesin karşın ‘devam’ kararı verirken, VAR’da müdahalede bulunmadı ve temsilcimizin net penaltısı deyim yerinde ise güme gitti. Yasin Kol, 41’de ise bu kez elle oynama gerekçesiyle yeşil-beyazlı temsilcimizin lehine penaltı noktasını gösterdi. Ancak ilk pozisyonda devreye girmeyen VAR bu kez maçın hakemini ikaz ederek, penaltıyı iptal ettirdi. Maçın ikinci devresinde istenilen ve bambaşka bir Konyaspor vardı. İkinci devreye daha istekli ve hırslı başlayan Anadolu Kartalı, 48’de Skubic, 89’da ise Musa Çağıran’ın golüyle 3 puana uzanarak bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçti.

Konyaspor bu önemli galibiyetle, Kasımpaşa’nın ligdeki 5 maçlık yenilmezlik serisine son verirken, Fenerbahçe galibiyetini de taçlandırmış oldu. Ayrıca maçın hakemi verdiği ve vermediği kararlarla vasat bir yönetim sergiledi.

amasya escort