Konuk Muğla temsilcisi Ortaca

Konuk Muğla temsilcisi Ortaca
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 5’nci haftasında Muğla temsilcilerinden Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Bundan sonraki haftalarda evinde iki maç üst üste oynayacak olan temsilcimiz evindeki iki karşılaşmayı...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 5’nci haftasında Muğla temsilcilerinden Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Bundan sonraki haftalarda evinde iki maç üst üste oynayacak olan temsilcimiz evindeki iki karşılaşmayı da kayıpsız geçerek hanesine 6 puan yazdırmak istiyor.

Bu karşılaşmaların ilkinde Muğla temsilcilerinden Ortaca Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil siyahlılar, alacakları galibiyetle Manavgat Belediyespor mağlubiyetini unutturmayı hedefliyor.

Takımda en çok İmam Almas’ın sakatlığı canları sıkarken, tecrübeli savunmacının hafta sonu oynanacak karşılaşmaya yetişmesi ümit ediliyor. Hedefi mutlak üç puan olan Sarayönü Belediyespor’un puan kaybetmesi durumunda büyük sıkıntı yaşayacağı öngörülüyor. Diğer zirveye oynayan takımların favori olduğu karşılaşmalara çıkacağı haftada yeşil siyahlıların mutlaka hanesine üç puanı yazdırması gerekiyor.

Öte yandan Sarayönü Belediyespor ile aynı lig performansına sahip olan Ortaca Belediyespor, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puana sahip oldu. Yeşil siyahlılarla aynı puana sahi olan Muğla temsilcisi, averaj üstünlüğü ile temsilcimizin bir üst sırasında yer alıyor. Deplasmanda Kepez Belediyespor’a yenilip evinde Manavgat Belediyespor ile berabere kalan Ortaca Belediyespor, bu hafta Karaman Belediyespor’u mağlup etti.