Kompen fuara katılacak

Kompen fuara katılacak
KOMPEN PVC, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Pencere 2018 fuarına katılacak. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'de 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda KOMPEN PVC ilçemizi ve Konya'yı uluslar arası arenada temsil edecek.19....

KOMPEN PVC, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Pencere 2018 fuarına katılacak. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'de 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda KOMPEN PVC ilçemizi ve Konya'yı uluslar arası arenada temsil edecek.

19. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı 7-10 Mart tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 2'ncı Salon 219/B nolu stantla fuara katılan KOMPEN PCV, Türkiye ve Avrasya'nın en büyük ve en kapsamlı fuarında boy gösterecek.

Mükemmel bir fuar

Fuar hakkında bilgi veren KOMPEN PVC Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, yaptığı açıklamada, "Dünyanın ikinci büyük pencere endüstrisi fuarı olan İstanbul Pencere, sektörün lider yerli ve yabancı üreticilerinin katıldığı bölgenin en önemli uluslararası ticaret platformudur. 700'e yakın markayı içeren geniş ürün yelpazesi ile aradığınız tüm ürün, teknoloji ve hizmetleri bir arada görme ve karşılaştırma imkanı sağlar. İstanbul Pencere Fuarı, kapı ve cam sektörlerinin lider fuarları İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları ile tek çatı altında aynı tarihlerde gerçekleşir. Pencere, kapı, cam ve cephe çözümlerinde hiçbir yerde bulunmayacak kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan fuar üçlüsü, inşaat ve mimarlık sektörleri için en cazip ticaret merkezi konumundadır. Sektörün bugünü ve geleceğine ışık tutan bilgilendirici seminer programına katılarak yeni uygulamalar ve teknolojiler hakkında uzmanlardan bilgi alabilir, sektör içindeki bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz" dedi.

Avrupa'da ikinciyiz

Genel Müdürlüğünü yaptığı KOMPEN PVC ile ilgili olarak da açıklamada bulunan Küçükşehir, "Çalıştırdığımız işçi sayısı, personel anlamında bir hayli büyüdük. Bunu Türkiye'deki istikrara ve yurtdışında genişleyen ihracat kanallarımıza borçluyuz. Her iki manada da geldiğimiz nokta bir başarı hikayesidir diye düşünüyorum. Plastik kapı ve pencere sektörü olarak Avrupa'da ikinci büyük üretim üssü durumundayız. Ama buna rağmen sektörün bazı sorunlarını aşabilmiş değiliz. Nitelikli iş gücü noktasında hala problemlerimiz var" dedi.