Kızlar voleybolda şampiyon Yenicekaya

Kızlar voleybolda şampiyon Yenicekaya
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen ortaokullar arası kızlar voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Yenicekaya...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen ortaokullar arası kızlar voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Yenicekaya Abidin Türkseven Ortaokulu oldu.

Ortaokullar arası kızlar voleybol turnuvasının final haftası beş karşılaşma ile sona erdi. Final haftasının ilk karşılaşmasında Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu ile Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu karşılaşması gerekirken, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu karşılaşmaya çıkmayı reddettiği için Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu 2-0 hükmen galip sayılarak üç puanı aldı. İkinci karşılaşmada İsmail Kara Ortaokulu ile Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu karşılaştı. Yenicekaya, karşılaşmayı 2-0 kazandı.  Bir sonraki karşılaşmada Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, İsmail Kara Ortaokulu'nun karşısına çıkmayınca, İsmail Kara Ortaokulu hükmen galip sayıldı. Bir sonraki karşılaşmada Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu ile Gazi Ortaokulu karşı karşıya geldi. Gazi Ortaokulu iki seti de alarak kazanmayı bildi. Başhüyük Ortaokulu ile Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu'nu karşı karşıya getiren karşılaşmada ise karşılıklı alınan birer setin ardından uzatma setini kazanan Yenicekaya, 2-1 kazandı.

Başka bir karşılaşmada Başhüyük Ortaokulu, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'nu 2-1 yendi. Daha sonra İsmail Kara Ortaokulu ise Gazi Ortaokulu'nu 2-0 yendi. Son karşılaşma yine hükmen galibiyetle sonuçlandı. Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'na karşı 2-0 galip sayıldı.

Bu sonuçlarla, Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu birinci, İsmail Kara Ortaokulu ikinci, Başhüyük Ortaokulu üçüncü oldu.