Kızlar voleybolda şampiyon ÇPL

Kızlar voleybolda şampiyon ÇPL
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası kızlar voleybol turnuvasında dört okul takımının mücadelesi tamamlandı.Liseler...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası kızlar voleybol turnuvasında dört okul takımının mücadelesi tamamlandı.

Liseler arası kızlar voleybol turnuvasının ikinci haftası oynanan üç karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın dördüncü karşılaşmasında Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ile Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın her iki setini de alan Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaşmayı 2-0'lık galibiyetle tamamladı.

Turnuvanın beşinci karşılaşmasında Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşılaşmanın ilk setinde rakibi Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesini 25-23 yendi. Çekişmeli geçen ikinci sette Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi seti 25-20 kazanarak eşitliği sağladı. Uzatma setinde Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi 15-13 ile karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Turnuvanın son karşılaşmasında Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında oynandı. Oyunun iki setini de kazanan Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi, karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Karşılaşmaların tamamlanmasıyla tüm karşılaşmalarını kazanan Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, turnuvanın şampiyonu oldu.