Kızılay’dan duyarlılık çağrısı

Kızılay’dan duyarlılık çağrısı
Türk Kızılay Sarayönü Temsilciliği her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.Türk Kızılay Sarayönü Temsilcisi Halil İbrahim Turan, yardımları, bağış severlerin katkı ve desteğiyle ihtiyaç...

Türk Kızılay Sarayönü Temsilciliği her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Türk Kızılay Sarayönü Temsilcisi Halil İbrahim Turan, yardımları, bağış severlerin katkı ve desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirterek, “Kızılay olarak bu sene de Ramazan faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Veren elden, alan ele bir güvenli köprü olmaya çalışacağız. Bağış sahiplerinin Sarayönü temsilciliğimizin banka hesabına aktaracağı fitre ve zekatları, bizlerde ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Temsilciliğimizin Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi IBAN numarası TR73 0001 0006 0000 0018 6869 51.” dedi.

Garibanın hakkı yerini bulacak

Turan açıklamasına şöyle devam etti: “Ramazanda zekat, fitre, aşevleri ve gıda kolisi bağışları artık geleneksel hale gelen yardım kanallarımızı oluşturuyor. Bağışçılarımız zekatlarını Kızılay Zekat Müessesesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine güvenli bir şekilde ulaştırabilirler. Ramazan ayı fitre ayıdır. Ramazanda hem iftar hem de sahurluk çalışmalarımız devam edecek. Gıda yardımlarında ise kolilerimiz var. Bu kolilerimizle dağıtımlarımızı yapacağız. Kızılay Kart ile de yardıma muhtaç insanlar, ihtiyaçlarını giderebilecekler.”

Hayırseverlere ve muhtarlara teşekkür

Turan, bağışçıların birçok muhtaç ailesinin yüzünü güldürdüğüne değinerek şöyle devam etti:

“Geçen yıl Ramazan ayında 100.000 TL, bu yıl üç ayda toplam 150.000 TL şartlı bağış olarak, Sarayönü merkez ve mahallerinde bulunan gerçek ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş çeki olarak bağış yapan iş adamı Selçuk Aydınalp’e, bu bağışa aracılık eden iş adamı Mustafa Arslan’a şahsım, kurumum ve bağış alan aileler adına teşekkür ediyorum. Bu hizmetin ifasında destek ve yardımlarını esirgemeyen başta Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaaslan şahsında tüm muhtarları ve Kızılay Gönüllülerini tebrik eder, kendilerine teşekkürü bir borç bilirim.”