Kilitli taş Ladik ve Karatepe'den başladı

Kilitli taş Ladik ve Karatepe'den başladı
Sarayönü Belediyesi kilitli parke taş ekipleri, Ladik ve Karatepe mahallelerinde sezon ilk çalışmalarını gerçekleştiriyor. Birden çok noktada hizmet veren ekipler, halkın ihtiyaçlarına yerine getiriyor.Sarayönü Belediye Başkanı...

Sarayönü Belediyesi kilitli parke taş ekipleri, Ladik ve Karatepe mahallelerinde sezon ilk çalışmalarını gerçekleştiriyor. Birden çok noktada hizmet veren ekipler, halkın ihtiyaçlarına yerine getiriyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Bahçesaray'dan Boyalıya kadar uzanan hizmet alanı içerisinde ilçenin her noktasına hızlı ve eşit olarak hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi.

Tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Solak, “Belediyemizin 2018 yılı kilitli parke taşı ile yol düzenleme programı kapsamında şimdilik iki ayrı ekibimiz çalışmaya devam ediyor. Ekibimizin bir tanesi ihale yönetimiyle çalıştırdığımız müteahhit firma ekibi. Müteahhit firmaya bağlı ekibimiz Karatepe mahallemizde, belediyemiz bünyesinde oluşturulan bir ekibimiz ise Ladik mahallesinde çalışmaktadır.” dedi.

Taş ocağı ve kilitli taş tesisi hakkında da bilgi veren Solak, “Taş ocağımızda faaliyetler aralıksız devam ediyor. Kilitli taş üretimimiz de buna paralel olarak yoğun şekilde devam ediyor. Şu anda günlük olarak Sarayönü tesislerinde 11 bin, Ladik tesislerinde 11 olmak üzere 22 bin adet kilitli taş basılıyor. Tam kapasite çalışarak ürettiğimiz kilitli parke taşlarımızı çeşitli mahallelerimizin yollarıyla buluşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.