Kilitli taş çalışmaları devam ediyor

Kilitli taş çalışmaları devam ediyor
Sarayönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde ve mahallelerde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı anda birçok noktada hizmet veren ekipler, halkın ihtiyaçlarına yerine getiriyor.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz...

Sarayönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde ve mahallelerde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı anda birçok noktada hizmet veren ekipler, halkın ihtiyaçlarına yerine getiriyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, büyüyen hizmet alanı içerisinde ilçenin her noktasına hızlı ve eşit olarak hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi.

Tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Solak, "Belediyemizin 2017 yılı kilitli parke taşı ile yol düzenleme programı kapsamında üç ayrı ekibimiz çalışmaya devam ediyor. Ekibimizin bir tanesi ihale yönetimiyle çalıştırdığımız müteahhit firma ekibi. Müteahhit firmaya bağlı ekibimiz ilçemizin kuzeyinde bulunan mahallelerimizde, belediyemiz bünyesinde oluşturulan bir ekibimiz ilçe merkezi ve yakın mahallelerde , diğer bir ekibimiz ise Ladik mahallesi ve çevresinde çalışmaktadır. Bu ekibimiz yaklaşık bir aydır Ladik mahallemizde çalışmaktadır. Ladik mahallemizde bazı cadde ve sokakların yapımı tamamlandı. Bir ekibimiz, Karatepe mahallemizde bir buçuk aydır kilitli parke taş uygulaması yapıyor. Karatepe mahallesindeki ekimiz, ilçe merkezinde bulunan Devlet Üretme Çiftliği caddesini harman öncesi tamamladı." dedi.

Taş ocağı ve kilitli taş tesisi hakkında da bilgi veren Solak, "Taş ocağımızda faaliyetler aralıksız devam ediyor. Kilitli taş üretimimiz de buna paralel olarak yoğun şekilde devam ediyor. Şu anda günlük olarak Sarayönü tesislerinde 11 bin, Ladik tesislerinde 11 olmak üzere 22 bin adet kilitli taş basılıyor. Önümüzdeki günlerde Ramazan bayramının ardından çift vardiya ile birlikte bu üretim de iki katına çıkacak. Tam kapasite çalışarak ürettiğimiz kilitli parke taşlarımızı çeşitli mahallelerimizin yollarıyla buluşturmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.