KGC Başkanı Özdemir oğlu Bilal'i evlendirdi

KGC Başkanı Özdemir oğlu Bilal'i evlendirdi
Sarayönülü hemşehrimiz, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Konya Şube Başkanı Sefa Özdemir, Basın İlan kurumu Konya Şube Müdürlüğünde çalışan oğlu Bilal Özdemir'i evlendirdi.Suna-Ersoy Atak çiftinin kızı Çağla ile Ayşe-Sefa...

Sarayönülü hemşehrimiz, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Konya Şube Başkanı Sefa Özdemir, Basın İlan kurumu Konya Şube Müdürlüğünde çalışan oğlu Bilal Özdemir'i evlendirdi.

Suna-Ersoy Atak çiftinin kızı Çağla ile Ayşe-Sefa Özdemir çiftinin oğlu Bilal  hayatlarını birleştirdi.

18 Mart Cumartesi günü saat 11,00'de Aksaray'dan gelin alma merasimi ile başlayan tören akşam vakitlerinde davetlilere geleneksel Konya Pilavı ikram edilmesi ile devam etti.

Diltaş Sosyal Tesislerinde yapılan düğün merasimine  Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Milletvekilleri, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Özden Konur ve mesai arkadaşları, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, ASKF Başkanı Remzi Ay, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adem Alemdar, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş, Konya basınından katılımcılar ile Sarayönü ve Konya'dan çok sayıda davetli katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Özdemir ve Atak ailelerine hayırlı olsun der, Çiğdem-Bilal çiftine de ömür boyu mutluluklar dileriz.