Kerestecilerden Solak'a teşekkür

Kerestecilerden Solak'a teşekkür
Sarayönü keresteciler sanayisinde faaliyet gösteren esnaflar, yollarının asfaltlanmasından dolayı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'a teşekkür etti.Keresteciler sanayi esnaflarından Mustafa Uçar, yaptığı açıklamada, "Belediye...

Sarayönü keresteciler sanayisinde faaliyet gösteren esnaflar, yollarının asfaltlanmasından dolayı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'a teşekkür etti.

Keresteciler sanayi esnaflarından Mustafa Uçar, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Nafiz Solak, esnaflar toplantısında yollarımızın yapılacağı konusunda bize söz vermişti. Daha önce durumu çok kötü olan yollarımızı başkanımız verdiği söz doğrultusunda yaptırdı. Sıcak asfalt dökülen yollarımız çok güzel oldu. Bu anlamda başkanımız Nafiz Solak'a teşekkür ederiz. Yollarımız hem çamurdan kurtuldu hem de daha güzel bir görünüme kavuştu. Başkanımızdan bir ricamız daha var. Kaldırımlarımız, işimizden dolayı bizim için çok önemli. Kaldırımlarımızın da bir an önce yapılmasını başkanımızdan rica ediyoruz" şeklinde konuştu.