Kaza iki can aldı

Kaza iki can aldı
Sarayönü'nde meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen otomobil içerisinde bulunan karı koca hayatını kaybetti.Olay 8 Haziran perşembe günü, Kurşunlu mahallesi yakınlarında meydana geldi. Konya-Afyon karayolunda seyir halinde...

Sarayönü'nde meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen otomobil içerisinde bulunan karı koca hayatını kaybetti.

Olay 8 Haziran perşembe günü, Kurşunlu mahallesi yakınlarında meydana geldi. Konya-Afyon karayolunda seyir halinde olan 42 UG 718 plakalı otomobil, sürücüsü Sefer Bal'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Orta refüje çarparak takla atan otomobilde büyük çapma maddi hasar meydana gelirken, sürücü Sefer Bal, olay yerinde hayatını kaybetti.Sefer Bal'ın cenazesi Sarayönü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobilde yolcu olarak bulunan Sefer Bal'ın eşi Nafia Bal ise olay yerine gelen 112 Acil Müdahale ambulansı ile Konya Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Nafis Bal da hayatını kaybetti.

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kadınhanı Olay Yeri İnceleme Timi tarafından kaza ile ilgili Sarayönü Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek soruşturma başlatıldı.

Sarayönü Devlet Hastanesi morgunda bulunan Sefer Bal'ın cenazesi ise ilçeye gelen ailesi tarafından teslim alındı.