Kaymakamlık yine tadilatta!

Kaymakamlık yine tadilatta!
Sarayönü Kaymakamlığı, bir kaç yıl önce yapılan tadilatın ve düzenlemelerin ardından yeniden tadilata alındı.Sarayönü Kaymakamlığı, Kaymakam Harun Yücel döneminde tadilata alınmış, ön cepheye bakan makam odasının yeri...

Sarayönü Kaymakamlığı, bir kaç yıl önce yapılan tadilatın ve düzenlemelerin ardından yeniden tadilata alındı.

Sarayönü Kaymakamlığı, Kaymakam Harun Yücel döneminde tadilata alınmış, ön cepheye bakan makam odasının yeri anlamsız bir şekilde değiştirilmişti. Arka cepheye bakan toplantı odası ile makam odası yerinin değiştirilmesinin ardından, Harun Yücel görev süresini arka cepheye bakan makam odasında tamamladı.

Harun Yücel'in yerine atanan Kaymakam Tarık Bahadır ise bu makam odasında bir yıl görev yaptıktan sonra yeniden tadilat ve düzenleme kararı aldı. Bu tadilat ve düzenleme kapsamında makam odasının yerinin tekrar değiştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Memurların çalıştığı odaların birleştirilerek makam odasına dönüştürülmesine karar verilirken, makam odasının toplantı odasına dönüştürülmesine karar verildi. Toplantı odası ise memurlar için odalara dönüştürüldü. Çalışmaların Kaymakam Tarık Bahadır'ın Japonya'dan dönüşüne kadar tamamlanması planlanıyor.

Kaymakamlık katında gezmekten başı dönen makam odasının nihai yerini artık bulması ümit ediliyor.

Etiketler :