Kaymakam Bahadır'dan anlamlı iftar

Kaymakam Bahadır'dan anlamlı iftar
Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, ilçedeki şehit ailelerine, gazilere ve ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verdi. Yemeğe ilçe protokolü de katıldı.Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, ilçedeki şehit aileleri, gaziler ve muhtaç...

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, ilçedeki şehit ailelerine, gazilere ve ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verdi. Yemeğe ilçe protokolü de katıldı.

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, ilçedeki şehit aileleri, gaziler ve muhtaç vatandaşlar onuruna iftar programı düzenledi. Turkuaz Çiftlik Evi Evcekaya Tesislerinde verilen iftar yemeğine Kaymakam Tarık Bahadır ve eşinin yanı sıra Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve eşi, Cumhuriyet Savcısı Celalettin Evran, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Göksu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Tamer Yöney, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör Çiğdem, Gözlü Tarım İşletmesi Müdürü Faruk Erkan, Gar Şefi Mehmet Bozkurt, Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, Konuklar Tarım İşletmesi Müdürü Ali Odabaş, İlçe Müftü Vekili Mustafa Topcu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ebubekir Özkardaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bestil, Kütüphane Müdürü Mevlüt Demirbaş, PTT Müdürü Yunus Kaya, Sarayönü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Musa Zeybek, Tapu Müdürü Mehmet Emin Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, SYDV Müdürü Ahmet Turan, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Figen Yavuz, Sarayönü Devlet Hastanesi Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Saraç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, TMO Ajans Amiri Bahattin Küçükdemirci, Nüfus Müdürü Vekili Nefise Kutan, Ziraat Odası Başkanı Fatih Karça, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Keleş, Kızılay Derneği Başkanı Halil İbrahim Turan, Noter Veysi Bozkurt, Ornitoloji Derneği Başkanı Bahattin Canabay, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, tüm mahalle muhtarları, şehit aileleri, gaziler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Bahadır, iftar öncesinde şehit aileleriyle sohbet ederek davetlilerin Ramazan ayını tebrik etti. Bahadır, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, “Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerinin acısını her günü yüreğimizde hissediyoruz. Sizleri zaman zaman ziyaret ederek yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu vatan şehitlerimize ve gazilerimize minnettardır. Şehit ailelerinin ve gazilerimizin gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Biz, kamu kurumlarının yetkilileri olarak ne zaman ihtiyacınız olursa sizlerin hizmetinizdeyiz. Vatanımızın ve milletimizin istikbali için görev yaparken şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah cennetteki makamlarını yüceltsin.” diye konuştu.