Karamercan seçimi kaybetti

Karamercan seçimi kaybetti
84 esnaf odası bulunan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde seçim heyecanı vardı. KONESOB 2018 Olağan Genel Kurul ve başkanlık seçimi yoğun katılımla gerçekleşti. İki liste halinde gidilen seçim de mevcut başkan...

84 esnaf odası bulunan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde seçim heyecanı vardı. KONESOB 2018 Olağan Genel Kurul ve başkanlık seçimi yoğun katılımla gerçekleşti. İki liste halinde gidilen seçim de mevcut başkan Ali Osman Karamercan ve Muharrem Karabacak yarıştı. Seçimin sona ermesiyle birlikte yeni başkan Muharrem Karabacak oldu. Karabacak 335 oy aldı.

2018 olağan genel kurul ve başkanlık seçimi için oda başkanları ve üyeler bir araya geldi. Genel kurula Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen kurulda, konuşan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, görev sürecince gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsetti.

Genel kurulun ardından başkanlık seçimi için sandık başına gidildi. İki liste halinde yapılan seçimde, mevcut Başkan Ali Osman Karamercan ve Muharrem Karabacak yarıştı.

Yoğun izdiham ile gerçekleşen seçimlerde 335 oy alan yeni başkan Muharrem Karabacak oldu. Mevcut Başkan Ali Osman Karamercan ise 287 oy aldı.