Kalite etiketine başvurdular

Kalite etiketine başvurdular
Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulunda 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında yürütülen proje ve sosyal faaliyetlerde, özverili çalışmalar sunan öğretmenler plaket verilerek onurlandırıldı.Okul Müdürü Ali Denizli yaptığı...

Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulunda 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında yürütülen proje ve sosyal faaliyetlerde, özverili çalışmalar sunan öğretmenler plaket verilerek onurlandırıldı.

Okul Müdürü Ali Denizli yaptığı açıklamada, “Okulumuz okul öncesi öğretmeni Ayşe Çelik Artık Materyallerin Serüveni ve Değerlerimizi Birlikte Yaşayalım e-twinning projelerini, sınıf öğretmenlerimiz Arife Yalçınkaya ve Neşe Sağdıç Değerlerimizi Birlikte Yaşayalım ve Okuyorum Yazıyorum Dünyaya Açılıyorum e-twinning projelerini, sınıf öğretmenimiz Münire Çobanoğlu ise Benim Sınıfım Benim Atölyem ve Yaşam Becerilerini Geliştiriyorum e-twinning  projelerini aktif bir şekilde yürüterek başarıyla tamamladılar ve kalite etiketine başvurdular. Sınıf öğretmenimiz Hikmet Onur Kınacı da Akıllı Dersler, Akıllı Sınıflar e-twinning projesi ve okul içinde ve dışında gerek eğitim öğretim gerekse sosyal ve kültürel faaliyetlerde özverili çalışmaları ve gayretlerinden dolayı onurlandırıldı.” dedi.

Denizli açıklamasının devamında, 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda proje ve sosyal faaliyetlerle öğrencilerde farkındalık yaratmayı, yaratıcı ve çok yönlü düşünme becerisine sahip, sosyal, kültürel yönden kendini yetiştirmiş gelecek nesilleri yetiştirmenin gerekliliğine işaret etti.

Denizli, “Proje ve sosyal kültürel etkinliklerimizin bu amaçları gerçekleştirmede önemli bir adımdır. Önümüzdeki süreçte de bu proje ve faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Proje ve etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize çaba ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.