Kale Sercan'a teslim

Kale Sercan'a teslim
Sarayönü Belediyespor, kaleci Cem Taylan ile yolların ayrılmasının ardından hafta içinde Sercan Şen ile anlaşmaya vardı. Osmaniyespor'dan transfer edilen kaleci Sercan Şen, Kepez Belediyespor karşılaşmasında forma şansı buldu.Ligin...

Sarayönü Belediyespor, kaleci Cem Taylan ile yolların ayrılmasının ardından hafta içinde Sercan Şen ile anlaşmaya vardı. Osmaniyespor'dan transfer edilen kaleci Sercan Şen, Kepez Belediyespor karşılaşmasında forma şansı buldu.

Ligin ilk yarısında kaleci Murat Öztürk'ün performansını yeterli bulmayan Sarayönü Belediyespor, kalesini sağlama almak amacıyla Sercan Şen ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Sarayönü'ne gelen Sercan Şen, Başkan Nafiz Solak ve yönetimle transfer masasına oturdu. Görüşmelerin ardından olumlu sonuca varılması ile Sercan Şen sezon sonuna kadar kendini Sarayönü Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Transferin gerçekleşmesinin ardından kaleci Sercan Şen, Sarayönü Belediyespor atkısıyla Başkan Nafiz Solak ile el sıkışarak poz verdi.

1994 doğumlu olan Sercan Şen, futbola Göztepe altyapısında başladı. Profesyonel futbolcu olarak Süper Lig ekibi Bursaspor'a transfer olan Sercan, 7 yıl Bursaspor'da kaldıktan sonra Yeşil Bursaspor'a transfer oldu. Utaş Uşakspor ile amatöre dönen Sercan, ilk yarıda Osmaniyespor'un yedek kalecisi olarak görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Utaş Uşakspor ile 5 karşılaşmaya çıkan Sercan, bu yıl hiç forma giymedi. Maç eksiği olan Sercan bu yıl ilk forma şansını Sarayönü Belediyespor'da buldu.