Kale emin ellerde

Kale emin ellerde
Sarayönü Belediyespor, ilk yarının ardından yollarını ayırdığı Altay Kartal'ın yerine, eski kalecisi Sercan Şen'i transfer etti.Sezon başında Salihli Belediyespor'dan gelen teklifi değerlendirerek Manisa temsilcisi ile anlaşma...

Sarayönü Belediyespor, ilk yarının ardından yollarını ayırdığı Altay Kartal'ın yerine, eski kalecisi Sercan Şen'i transfer etti.

Sezon başında Salihli Belediyespor'dan gelen teklifi değerlendirerek Manisa temsilcisi ile anlaşma sağlayan Sercan Şen, ilk yarının ardından yeniden yuvaya döndü. Sarayönü Belediyespor'un kalede yaşadığı büyük sıkıntıların ardından ikinci yarıda Sercan Şen ve tecrübeli defans oyuncularının transferiyle savunmanın daha güçlü bir hale gelmesi bekleniyor.

17 Ocak 1994 İzmir/Konak doğumlu olan Sercan Şen, Bursaspor altyapısından yetişen önemli isimlerden birisi. 2006 yılında Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan başarılı file bekçisi, akabinde 2013 yılında pilot takım Yeşil Bursa ya kiralık olarak gönderilmişti. 2015 yılının hemen başlarında Utaş Uşakspor ile anlaşarak amatöre dönen başarılı kaleci, Osmaniyespor'a, oradan da 2017 yılında devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor'a gelmişti. Bir buçuk sezon Sarayönü Belediyespor kalesinde gösterdiği performans ile göz dolduran Sercan, yeşil-siyahlı takımın devre arasında gerçekleştirdiği en önemli transfer oldu.