Kadıoğlu İHO öğrencileri Anıtkabir'i gezdi

Kadıoğlu İHO öğrencileri Anıtkabir'i gezdi
Sarayönü İlçe Kaymakamı Tarık Bahadır'ın başlattığı "Okullar Bizim Projesi" kapsamında, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sorumlusu olduğu Kadıoğlu İmam Hatip Ortaokulu'ndaki başarılı öğrencilere Anıtkabir gezisi...

Sarayönü İlçe Kaymakamı Tarık Bahadır'ın başlattığı "Okullar Bizim Projesi" kapsamında, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sorumlusu olduğu Kadıoğlu İmam Hatip Ortaokulu'ndaki başarılı öğrencilere Anıtkabir gezisi hediye etti.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Sarayönü Kadıoğlu İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören başarılı öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu Ankara'ya gönderdiklerini söyledi. Başkan Koçaş, yaptığı açıklamada, "Gezi kapsamında başarılı öğrencilerimizin Anıtkabir başta olmak üzere Ankara gezisi kapsamında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un evi, 1. TBMM tarihi binası ve harikalar diyarına gitmesini sağladık" dedi.

Başkan Koçaş, öğrencilerin teşvik edilmesi amacıyla gerçekleştirilen okullar bizim projesine desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi.

Öğrencilerimiz ilkleri yaşadı

Kadıoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aysel Davran ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öğrencilerimize hayatlarındaki ilkleri yaşatmak paha biçilmez bir duyguydu. Beni en çok mutlu eden Anıtkabir'i gören öğrencimin şaşkınlık içinde "Öğretmenim Anıtkabir ne kadar büyük, fotoğraflardaki gibi değil çok heybetli" demesiydi. Bu projeyi gerçekleştirmede başta Kaymakamımız Tarık Bahadır olmak üzere araç tahsis eden Belediye Başkanı Nafiz Solak ve maddi manevi desteğini esirgemeyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş'a teşekkürü borç bilirim. Benim çocuklarım her şeyle yetinmesini bilen en ufak şeylerden mutlu olan çocuklar. Her çocuğun bir hayali vardır. Ve hayallerinin kahramanları vardır. Ben ve öğretmen arkadaşlarım onların hayallerini bir nebze olsun gerçekleştirmek istedik."