Kadınhanı penaltılarda yıkıldı

Kadınhanı penaltılarda yıkıldı
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Konya temsilcilerinden Akşehirspor, ligi Konya takımları arasında ikinci sırada bitirerek, Süper Amatör Küme’de ikinci olan Saiteli Kadınhanı Belediyespor ile Play-Off maçında karşı...

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Konya temsilcilerinden Akşehirspor, ligi Konya takımları arasında ikinci sırada bitirerek, Süper Amatör Küme’de ikinci olan Saiteli Kadınhanı Belediyespor ile Play-Off maçında karşı karşıya geldi.

Kaybedenin Süper Amatör Küme’ye düşeceği maç Konya Atatürk Stadyumu’nda oynandı. Büyük heyecana sahne olan mücadelenin 7. dakikada Onur’un golüyle Akşehirspor 1-0 öne geçti. Kadınhanı Belediyespor’da 45+2’de sahneye çıkan İbrahim ilk yarının sonucu belirledi. İkinci yarıda her iki takımın çabaları sonuç vermeyince 1-1 biten maç uzatmaya gitti. Uzatmalarda da skor değişmeyince kazanan takımı penaltı vuruşları belirledi. Penaltı atışları sonunda rakibini 7-6 mağlup etmeyi başaran Akşehirspor, gelecek sezon da Bölgesel Amatör Futbol Lig’de mücadeleye etmeye hak kazandı. Akşehirspor; 2018-2019 Futbol Sezonu’nda Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor’la birlikte Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Konya’yı temsil edecek. Yeni sezonda Kadınhanı Belediyespor Süper Amatör Küme’de yine çıkma mücadelesi verecek.

Akşehirspor ecel terleri döktü

Saiteli Kadınhanı Belediyespor’u yenerek Bölgesel Amatör Ligi’nde kalmayı başaran Akşehirspor, 3 kez üst üste Play-Off maçı oynadı. Önceki sezonlardan Selçukspor ile 2 kez Play-Off maçına çıkan kırmızı beyazlılar, son olarak Kadınhanı Belediyespor’u yendi. Bölgesel Amatör Ligi’ni son 3 sezonda Konya takımları arasında ikinci olarak bitiren Akşehirspor, Süper Amatör Küme’den gelen rakiplerini yenerek yoluna BAL’da devam etme hakkı kazandı. Selçukspor, iki sezon üst üste Play-Off maçında Akşehir’e mağlup olmuştu. Son olarak Saiteli Kadınhanı Belediyespor ile karşı karşıya gelen Akşehirspor, ecel terleri dökmesine rağmen son nefeste kazanmayı bildi.