Kadın doğum polikliniği cumaları hizmet verecek

Kadın doğum polikliniği cumaları hizmet verecek
Sarayönü Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, haftanın bir günü hastalarına hizmet verecek.Kadınhanı Refik Saime Koyuncu Devlet Hastanesi’nin kadrolu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktoru Gamze Tunç,...

Sarayönü Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, haftanın bir günü hastalarına hizmet verecek.

Kadınhanı Refik Saime Koyuncu Devlet Hastanesi’nin kadrolu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktoru Gamze Tunç, Cuma günleri ilçeye gelerek muayene ve tedavileri gerçekleştirecek. Cuma günü hizmete başlayan poliklinikte 34 hasta muayene edilirken, önümüzdeki haftalarda hasta sayısının artması bekleniyor.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nin ilçe halkına hizmet vermesinin çok önemli olduğunu söyledi. Bu sayede şehir merkezine gitmeye gerek kalmadan hastaların sağlık hizmeti alabileceğini belirten Uzunay, “Şehir merkezinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniklerinin doluluk oranı yüksek olduğu için randevu konusunda sıkıntılar yaşanabiliyordu. Ayrıca ilçeden şehir merkezine gitme gelme, bekleme gibi durumlar hastalarımız için yorucu olabiliyordu. Polikliniğimizin hizmete girmesiyle hastalarımız ilçemizde daha konforlu şekilde muayene ve tedavi olabilecek.” diye konuştu.