K.Sarayönüspor galibiyetle tanıştı

K.Sarayönüspor galibiyetle tanıştı
Konya 1’nci amatör Küme’de ilçemizi temsil eden Sarayönüspor, deplasmanda Demirspor’a konuk oldu. Etkili bir oyun sergileyen Sarayönüspor, rakibini 3-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetiyle tanıştı. Hanesine üç puanı yazdıran...

Konya 1’nci amatör Küme’de ilçemizi temsil eden Sarayönüspor, deplasmanda Demirspor’a konuk oldu. Etkili bir oyun sergileyen Sarayönüspor, rakibini 3-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetiyle tanıştı. Hanesine üç puanı yazdıran temsilcimiz, karşılaşmanın ardından büyük mutluluk yaşadı.

Maça hızlı başlayan temsilcimiz, Kaan ile arka arkaya iki net pozisyonu cömertçe harcadı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde defansta kaptırılan topta kaleciyle karşı karşıya kalan Demirspor’un forveti Hasan skoru 1-0’a getirdi. İlk yarı bitene kadar tek kale oynayan temsilcimiz Bahadır, Kaan, Kadir ve Osman’la girdiği birçok pozisyonu gole çeviremedi. Bunlardan birinde Kadir’in ortasında bomboş kalan Bahadır’ın vurduğu topu kaleci 1 metre içerden çıkarmasına rağmen hakem golü vermeyerek oyunu devam ettirdi. İkinci yarıya yine hızlı başlayan temsilcimiz sağ kanattan hızlı giren Kadir’in şutuyla beraberliği yakaladı. Atakların ardı arkası kesilmeyen temsilcimizin iyi oyunu izleyenler arasında takdirle karşılandı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde 10 kişi kalan Sarayönüspor, geri adım atmayarak aynı oyunu sahaya yansıtmaya devam etti. Kaçan goller saç baş yoldurttu. Dakika 75’de Bahadır’ın kullandığı frikik kimseye değmeden ağlara gitti ve temsilcimiz 2-1 üstünlüğü yakaladı. Yenik duruma düşmenin etkisiyle risk alan Demirspor kalesinde girdiğimiz yüzde yüzlük golleri yine cömertçe harcayan temsilcimiz nihayet 85.dakikada Murat Titrek’in frikik golüyle rahatladı ve maçı 3-1 kazanarak taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Başkan Mustafa Atceken yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz her hafta üstün bir futbol ortaya koyuyordu ancak sonuca gidemiyorduk. Bu maçta da baştan sona kadar üstün olan oyunu yönlendiren bizdik. 10 kişi kalmamıza rağmen hala saldıran pes etmeyen bir ruhumuz var. Gençlerimizin bu azminden ve isteğinden oldukça memnunum. Karşılaşma sonrasında bizleri ağırlayıp misafir eden Özcan Tuncer'e teşekkürlerimi sunarım.” dedi.