İYİ Partililer esnafları gezdi

İYİ Partililer esnafları gezdi
İyi Parti Konya İl Teşkilatı’ndan gelen heyet, Sarayönü’nde esnafları ziyaret etti. Heyet içerisinde İl Başkan Yardımcısı Bekir Özer ve yönetimden Ayşe Çelikdöven, Mevlüt Arslan ve Behçet Albay yer aldı.İlçe teşkilatında...

İyi Parti Konya İl Teşkilatı’ndan gelen heyet, Sarayönü’nde esnafları ziyaret etti. Heyet içerisinde İl Başkan Yardımcısı Bekir Özer ve yönetimden Ayşe Çelikdöven, Mevlüt Arslan ve Behçet Albay yer aldı.

İlçe teşkilatında ilçe yönetimi ile birlikte bir süre görüşen heyet daha sonra İlçe Başkanı Çetin Zeybek ve ilçe yöneticilerinin de katılımıyla esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sorunlarını görüşen partililer, ziyaretlerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Ziyaretleri hakkında açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Bekir Özer; "Ziyaretlerimizi yaparken bir yandan da sorunları dinliyoruz. Notlarımızı teşkilatlarımızda değerlendiriyoruz. Milletvekilimiz Fahrettin Yokuş’a ve genel merkezimize rapor ediyoruz.

Bu bölgede sorunlar genel olarak tarım ve hayvancılık konusunda. Girdi maliyetleri çok yüksek. Çiftçiler kara kara düşünüyor. Hükümetler sunumlarını her zaman olumlu yönde yapar. Ama birde işin gerçek yüzü var. Bu ülkede tasarruf tedbirleri diye bir şeyden söz etmek mümkün değil. Devlette uzun vadeli planlamadan söz etmek mümkün değil. Tarımda çalışan nüfus şehre göç ediyor. Çiftçinin tarlasını ekecek gücü kalmadı." dedi.