İYİ Parti’de 3 kuruluş yıldönümü

İYİ Parti’de 3 kuruluş yıldönümü
İYİ Parti’nin 3 kuruluş yıldönümü nedeniyle Sarayönü ilçe başkanı Çetin Zeybek yazılı bir açıklamada bulundu.Zeybek açıklamasında,  "İYİ Parti 3 yaşında. Bizler bu yola çıkarken cesurlar hareketi olarak Genel...

İYİ Parti’nin 3 kuruluş yıldönümü nedeniyle Sarayönü ilçe başkanı Çetin Zeybek yazılı bir açıklamada bulundu.

Zeybek açıklamasında,  "İYİ Parti 3 yaşında. Bizler bu yola çıkarken cesurlar hareketi olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Parti'yi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Parti'ye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyoruz." dedi.

İYİ Parti’nin ilkeli bir şekilde emin adımlarla iktidara yürüdüğünü belirten Çetin Zeybek açıklamasının devamında;

"Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıktık. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Seksen milyonuz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz. İyi bir Türkiye için varız. İyi bir Türkiye için buradayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz.

Partimizin 3.yılı vatanımıza milletimize ve cesur yürekli dava arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi.