İyi Parti pazarda vatandaşlarla buluştu

İyi Parti pazarda vatandaşlarla buluştu
Sarayönü'nde Cuma günü İyi Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek ve İyi Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı, ittifak halinde oldukları CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ve partililerle...

Sarayönü'nde Cuma günü İyi Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek ve İyi Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı, ittifak halinde oldukları CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ve partililerle pazar yerinde esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

İyi Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü'ne gelerek pazar esnafları ve vatandaşlarla buluştu. Cuma günü pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelen Şimşek ve İyi Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı, vatandaşlardan destek istedi.

İyi Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek ve İyi Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı'ya CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, CHP İlçe Yönetimi ve İyi Parti İlçe Yönetimi temsilcileri de eşlik etti.

İyi Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek seçim çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasında, "Esnafımızın hali içler acısı. Pazarcılarımızın hali içler acısı. Vatandaşlarımızın durumu ise daha kötü. İnsanlar pazar çantasını dolduramaz hale geldi. Müthiş bir alım gücü kaybı var. Bu durum bizleri ziyadesiyle üzüyor. Bizi kapı kapı dolaşıp kıymetli hemşerilerimize 'çare var' diyoruz. Yeter ki onlar bu duruma bir dur demeye karar versinler. Gördüğümüz, gözlemlediğimiz de esnafımızın ve vatandaşlarımızın bu yönde bir karara yöneldikleri yönünde. Türkiye'nin ve Konya'nın tüm sorunlarına çare olmak için İyi Parti kadroları var." diye konuştu.

İyi Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı ise adaylığı belli olduğundan bugüne sürekli seçmenle bir arada olduklarını söyleyerek, 31 Mart'a kadar tüm vatandaşlara ulaşarak, projelerini, Sarayönü için hayata geçirmeyi düşündüklerini anlatacaklarını belirtti.  Belediyecilik anlamında önemli projeleri hayata geçirmeye talip olduklarını belirten Karlı, "Her şey daha iyi olsun, Sarayönü daha yaşanabilir bir kent olsun diye çıktık bu yola. Ve inşallah Sarayönü'nü de 'İyi Belediyecilik'le buluşturacağız." dedi.