İYİ Parti Aday Adayları Sarayönü'nde

İYİ Parti Aday Adayları Sarayönü'nde
Sarayönü'ne gelen İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Rıdvan Peker ve Gökhan Tozoğlu, gazetemize ziyarette bulundu.Ziyaret esnasında konuşan İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Rıdvan Peker yaptığı açıklamada,...

Sarayönü'ne gelen İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Rıdvan Peker ve Gökhan Tozoğlu, gazetemize ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Rıdvan Peker yaptığı açıklamada, "Eskiden sonuç yine aynısı olacak deniyordu. İlk defa her şey olabilir deniyor. Karşı taraf çok tedirgin. İnsanlar artık sıkıldılar ve bıktılar. Seçimlerin öne alınmasının en önemli sebebi ekonominin kilitlenmesi. 3ay, 6 ay için bu riski alamadılar. MHP'de çatlak sesler çıkmaya başladı. Ekonomi sınırda. Ülkemizde ekonomi üretime dayanmıyor. Araplara bel bağladılar. İnşaat sektörü bazlı ekonominin patlayacağı çok belliydi. Dolar 4,30 olmuş, nereye gideceği belli değil. Hükümet şu anda hiçbir şeyi öngöremiyor. Şu anda ülke tam bir kaos içerisinde." dedi.

İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Gökhan Tozoğlu ise yaptığı açıklamada, "ikinci tura Meral Akşener kalırsa seçilir. Burada bizlere büyük iş düşüyor. Çok güzel bir birliktelik sağlamamız gerekiyor. Bizim tek düşüncemiz bu hükümetin değişmesidir. Bizim gönlümüzden geçen Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olması. Bu kolay bir seçim olmayacak. Seçimlerin birinci turda sonuçlanması mümkün değil." şeklinde konuştu.

Rıdvan Peker kimdir?

Eğitim ve danışmanlık firması olan Rıdvan Peker, İktisat bölümü mezunu. Pazarlama iletişimi ve marka yönetimi bölümünde yüksek lisans yapan Peker, doktora eğitimine devam ediyor. Kululu olan 47 yaşındaki Peker, İyi Parti İl Başkan Yardımcığı'ndan ayrılarak aday adayı oldu.

Gökhan Tozoğlu kimdir?

Ereğli doğumlu olan Gökhan Tozoğlu 31 yaşında. Konya'da avukatlık yapan Tozoğlu, arabuluculuk ve vergi hukuku bölümü uzmanı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yaptıktan sonra İyi Parti İl Başkan Yardımcılığı görevine gelen Tozoğlu, İyi Parti'den aday adayı oldu.