İyi başlasın, iyi bitsin

İyi başlasın, iyi bitsin
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonunun ikinci yarısı, hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. İlk haftayı bay geçen Sarayönü Belediyespor, ikinci devreyi pazar günü oynayacağı karşılaşma ile açacak. Ligde kalma...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonunun ikinci yarısı, hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. İlk haftayı bay geçen Sarayönü Belediyespor, ikinci devreyi pazar günü oynayacağı karşılaşma ile açacak. Ligde kalma mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor, Pazar günü saat 14.00’de Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. Kendi evinde oynayacağı karşılaşma ile ikinci yarıya merhaba diyecek olan temsilcimiz, rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Ligi Karapınar Belediyespor'un üzerinde bitirme hedefiyle sezona giriş yapacak olan yeşil siyahlılar, bir sonraki hafta Konya derbisinde deplasmanda Akşehirspor ile karşılaşacak.

Sarayönü'nde futbolseverlerin lig hasreti sona eriyor. Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonunun ikinci yarısı, bir aylık günlük aranın ardından başladı. İlk yarısının sonunda kadrosunda 8 oyuncuyu gönderen ve şimdilik ikisi yabancı olmak üzere üç transfer gerçekleştiren Sarayönü Beledilyespor, Pazar günü 14.00'deki ikinci yarının açılış karşılaşmasında Karaman Belediyespor'u konuk edecek. Bu maça sayılı günler kalmasına rağmen henüz kaleci ve stoper sorunlarını çözemeyen yeşil siyahlıların pazar gününe kadar ne yapacağı merak konusu. Lige evinde başlayacak olan yeşil siyahlılar, zorlu karşılaşmayı kazanarak ikinci yarıya güzel bir giriş yapmanın planlarını yapıyor. Sarayönü stadında oynanacak Karaman Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasını yönetecek hakemlerin Perşembe günü açıklanacak.

Merakla bekleniyor

Sarayönü Belediyespor'un maç günü yaklaşırken, transferdeki belirsizlik devam ediyor. Daha önce 8 oyuncuyla yollarını ayıran ve henüz bu oyuncuların yerini dolduramayan temsilcimiz, maddi sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyor. Özellikle kaleci ve stoper konusunda büyük sıkıntı yaşayan Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor karşılaşmasına günler kalmasına rağmen henüz bir çözüm üretemedi. Son günlerde transferler gerçekleştirilse bile uyum probleminin nasıl aşılacağı merak konusu.

İstatistiklerde Sarayönü üstün

Sarayönü Belediyespor'un bugüne kadar Karaman Belediyespor ile oynadığı karşılaşmalarda bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Daha önce on üç kez karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Sarayönü Belediyespor yedi kez kazandı. Üç karşılaşma berabere biterken, üç karşılaşma da Karaman Belediyespor'un galibiyeti ile sona erdi. Ayrıca yeşil siyahlılar, Niyazi Kart'ın teknik direktörlüğünde Karaman Belediyespor'a bir kere mağlup oldu. Sezon başında oynanan ilk karşılaşmada Sarayönü Belediyespor, deplasmanda Karaman Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Karaman berabere kaldı

Sezona iyi başlamasına rağmen daha sonra büyük sorunlar yaşayan ve birçok oyuncu ile yollarını ayırmak zorunda kalan Karaman Belediyespor, şampiyonluk hedefi ile girdiği sezonda temsilcimiz ile aşağı yukarı aynı kaderi paylaştı. Sarayönü Belediyespor'dan maç fazlasıyla üç puan önce olan ve bir üst sırasında bulunan Karaman Belediyespor, Sandıklıspor ile pazar günü evinde oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldı.

Taraftar yasağı uygulanacak

Sarayönü Belediyespor'un Karaman Belediyespor ile oynayacağı maç için konuk taraftara deplasman yasağı uygulanacak. Sarayönü İlçe Güvenlik Kurulu tarafından karar alınması sonucunca, Karaman Belediyespor seyircisi, pazar günü Sarayönü Stadı'na alınmayacak. Sezon başında güvenlik gerekçesiyle Sarayönü seyircisi deplasmanda oynanan karşılaşmaya alınmamıştı. Durumun bugünlerde netleşmesi bekleniyor.