Isparta 32 Spor geliyor

Isparta 32 Spor geliyor
Galibiyet hasret kalan Sarayönü Belediyespor, ilk yarının son iç saha karşılaşmasında Isparta 32 Spor’u ağırlayacak. Grubun güçlü takımlarından bir tanesi olan Isparta 32 Spor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği...

Galibiyet hasret kalan Sarayönü Belediyespor, ilk yarının son iç saha karşılaşmasında Isparta 32 Spor’u ağırlayacak. Grubun güçlü takımlarından bir tanesi olan Isparta 32 Spor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olan yeşil siyahlılar, evindeki son maçını kazanmak istiyor.

Bu sene Bölgesel Amatör Lig’deki en kötü sezonunu yaşayan Sarayönü Belediyespor, haftalardır aldığı mağlubiyetler ve beraberliklerin moralsizliğiyle lige tutunmaya çalışıyor. Son olarak Yatağanspor’dan alınan 1-0’lıkmağlubiyetle ilçeye dönen Sarayönü Belediyespor, yeni bir umutla yeni haftanın hazırlıklarına başlayacak. Hafta içerisinde hazırlıklarını sürdürecek olan Sarayönü Belediyespor’da Samet ve Furkan’ın sakatlıkları can sıkıyor. Haftalar sonra kazanıp yeniden moral bulmak isteyen Sarayönü Belediyespor, zor görünse de Isparta 32 Spor’u mağlup etmeyi hedefliyor.

Öte yandan grubun 5’nci sırasında yer alan Isparta 32 Spor oynadığı 11 karşılaşmanın 6’sını kazanırken, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. 20 gol kaydedip kalesinde 13 gol gören Isparta temsilcisi 21 puana sahip bulunuyor.