İndirimden 312 esnaf yararlandı

İndirimden 312 esnaf yararlandı
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş’ın Mepaş ile imzaladığı protokol çerçevesinde 312 esnaflar indirimli elektrik kullanabilmek için Mepaş ile sözleşme imzaladı.Çarşamba günü Esnaf ve Sanatkarlar...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş’ın Mepaş ile imzaladığı protokol çerçevesinde 312 esnaflar indirimli elektrik kullanabilmek için Mepaş ile sözleşme imzaladı.

Çarşamba günü Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na gelen Mepaş personeli il sözleşme imzalayan esnaflar bir yıl boyunca elektrik kullanımından yüzde 10 indirimli olarak faydalanacak.

Mepaş yetkilisi Eren Cihan Yelel ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş arasında imzalanan protokol çerçevesinde 1 mart 2020 – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında 12 aylık dönem boyunca Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile sözleşme yapan tüketicilere indirim sağlanacak. Elektriğin birim fiyatı 0,47 liradan sabit olarak tedarik edilecek. Sözleşme imzalayan tüm esnaflar ve ticarethane sahipleri bu indirimden faydalanabilecek. Sözleşme imzalayanlar gelen zamlardan da etkilenmeyecek.