İlk yarı tamamlandı

İlk yarı tamamlandı
Bölgesel Amatör Lig'in 2018-2019 sezonunda 6'ncı grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ilk yarıyı kapattı.Sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle yankı uyandıran ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü...

Bölgesel Amatör Lig'in 2018-2019 sezonunda 6'ncı grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ilk yarıyı kapattı.

Sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle yankı uyandıran ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor istediği uyum, hava ve istikrarı bir türlü yakalayamadı. Aldığı kötü sonuçlarla hedeften uzaklaşan Sarayönü Belediyespor, devre arasını beklemeden bazı oyuncularla yollarını ayırdı.

Akşehirspor'un bir hayli gerisinde kalan Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk hedefini kümede kalma hedefi ile değiştirdi. Karapınar Belediyespor ile il ikinciliği için yarışan yeşil siyahlılar, ikinci yarıda bir mucize olmazsa ligi Konya ikincisi olarak bitirerek play-off maçlarına kalmayı planlıyor.

Sarayönü Belediyespor, ilk yarıda oynadığı 12 karılaşma sonucunda sadece 3 galibiyet elde edebilirken, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 17 gol atıp kalesinde 18 gol gören yeşil siyahlılar, 14 puan toplayarak 8'nci sırada konumlandı.

Konya takımlarından Akşehirspor ise şampiyonluk hedefi ile mücadele ettiği grupta 28 puanla ikinci sırada yer alıyor. İl kontenjanı kapsamında şimdilik rakibimiz gibi görünen Karapınar Belediyespor ise Sarayönü Belediyespor'u bir puan geriden takip ediyor. 13 puanı bulunan Karapınar Belediyespor'un nefesini ensesinde hisseden temsilcimiz, ikinci yarıya iyi bir yapılanma ile girmesi ümit ediliyor.