İlk mahsulü Sertdemirler aldı

İlk mahsulü Sertdemirler aldı
Hafta sonu yapılan biçimlerle ilçemizdeki hasat sezonu hızlanırken, Buğday Pazarı nda ki ilk alım Sertdemir Zahire tarafından yapıldı. Tüccara gelen ilk arpa 85 kuruştan işlem gördü.Sarayönü nün ilk mahsul arpasını dedeler...

Hafta sonu yapılan biçimlerle ilçemizdeki hasat sezonu hızlanırken, Buğday Pazarı nda ki ilk alım Sertdemir Zahire tarafından yapıldı. Tüccara gelen ilk arpa 85 kuruştan işlem gördü.

Sarayönü nün ilk mahsul arpasını dedeler bölgesinden Sarayönü ne getiren çiftçi tüccarlar tarafından tebrik edilirken, pazara gelen ilk arpa Hasan ve Esat Sertdemir in sahibi olduğu Sertdemirler Zahire tarafından 85 kuruşa alındı.

Bu seneki mahsulün geçen yıla göre daha iyi olacağını beklediklerini dile getiren Esat Sertdemir, “Yeni hasat sezonu ile birlikte verimde artış beklemekteyiz. Yapılan ilk arpa hasadı ile de ilçemiz hasat sezonuna girdiğinin müjdesi olmuştur. Yeni hasat sezonunun çitçilerimize, tüccarlarımıza, sanayicilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.