İlçede iki yer yandı

İlçede iki yer yandı
Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde Fatih mahallesinde ve Batı İstasyon mahallesinde çıkan yangınlar korkuya neden oldu.İlk yangın Fatih mahallesinde Mevlüt Çelik'e ait evin bitişiğindeki aşevinde çıktı. Gündüz saatlerinde...

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde Fatih mahallesinde ve Batı İstasyon mahallesinde çıkan yangınlar korkuya neden oldu.

İlk yangın Fatih mahallesinde Mevlüt Çelik'e ait evin bitişiğindeki aşevinde çıktı. Gündüz saatlerinde çıkan yangının nedeni tespit edilemezken, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen aşevi tamamen yandı. Yangın eve sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Aşevi ve içerisindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.

Bir başka yangın ise Batı İstasyon mahallesinde Musa Dağ'ın evinde çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber edildi. Çok kısa bir sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangınlar evi tamamen sarmadan müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın başarıyla söndürülürken, evin bir odası kullanılamaz hale geldi. Evin tamamen yanmaması teselli oldu. Evde çıkan yangının nedeni araştırılıyor.