İlçe teşkilatı tanıtıma katıldı

İlçe teşkilatı tanıtıma katıldı
Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı 27. Dönem Milletvekili adaylarını yoğun katılımın olduğu bir programla tanıttı. Programa Saadet Partisi İlçe Teşkilat Yönetimi tam kadro olarak katıldı.Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı...

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı 27. Dönem Milletvekili adaylarını yoğun katılımın olduğu bir programla tanıttı. Programa Saadet Partisi İlçe Teşkilat Yönetimi tam kadro olarak katıldı.

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı 27. Dönem Milletvekili adaylarını tanıttı. Bayır Diamond Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına Saadet Parti Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, Parti Eğitim Sorumlusu ve Eski Belediye Başkanı Salih Ülker, Belediye Meclis Üyesi Sami Ülker ve partililer katıldı.

Milletvekillerinin tanıtıldığı ve istişarelerin yapıldığı toplantıların ardından programla ilgili değerlendirmede bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, yaptığı açıklamada, "Seçimlere adil bir düzende gidildiğinden bahsedilemez. Allah'tan ümit kesmiyoruz, inanıyoruz ve galip geleceğiz. Çok önemli bir süreç içindeyiz. Konya'da da çoşku çok fazla. Türkiye genelinde en iyi desteği almayı ümit ediyoruz. Üzerimize gelen birtakım hakaretler var. Seçim öncesi ve esnasında önümüze engeller konulmak isteniyor. Bu, ilk defa olmuyor. 50 yıllık Milli Görüş Harekatında buna defalarca şahit olduk. 1969 yılında hocamız Erbakan, bağımsız aday olarak Konya milletvekili oldu.Konya'dan hocamız bir harekat başladı. 24 Ocak 1970 yılında da Milli Nizam Partisi kuruldu ve kapatıldı. 1972 yılında Milli Selamet Partisi kuruldu. 1973 yılında CHP ile koalisyon kurarak, önemli işlere imza attık. Kıbrıs'ı fethettik, dünya barışına katkıda bulunduk. Şahsiyetli bir dış politika ile ülkemizin önünü açtık. Bu, birilerinin hoşuna gitmedi. 75-78 yılları arasında Türkiye'nin önemli sanayi hamlelerini gerçekleştirdik. Ağır sanayi hamlesini inşaa ettik. Özelleştirmelerle hepsi kapandı. Yolsuzluk, rüşvet ve adam kayırmayı Milli Görüş olarak biz kaldırdık. Partizanlığı ve ülkemiz önündeki engelleri ortadan kaldıracağız. İktidara geleceğemize can-ı gönülden inanıyorum." dedi.