İlçe Tarım’a yeni bina yapılacak

İlçe Tarım’a yeni bina yapılacak
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için başlatılan çalışma kapsamında yeni bir hizmet binası yapılması için proje hazırlandı. Hazırlanan proje kapsamında binanın yapımına...

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için başlatılan çalışma kapsamında yeni bir hizmet binası yapılması için proje hazırlandı. Hazırlanan proje kapsamında binanın yapımına start verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan hizmet binasının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Bodrum üzerine iki kattan oluşacak binanın ihalesi 3 Eylül’de tamamlandı. İtiraz sürelerinin tamamlanmasından sonra sözleşmesi imzalanarak binanın yapılacağı alan ihaleyi kazanan firmaya teslim edildi.

Mevcut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün arka tarafında yapılacak olan yeni bina 1022 metrekare olacak. Başlatılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde temel kazı çalışmaları başlatıldı. Temel kazı ve hafriyat işlerinin ardından temeli atılacak binanın yapımına başlanacak.

Binanın yer tesliminden itibaren 150 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

balıkesir escort bayan