İkinci yarı hazırlıkları başladı

İkinci yarı hazırlıkları başladı
Sarayönü Belediyespor, bir haftalık aranın ardından ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına başladı. Bazı oyuncularla yollarını ayıran, bazı oyuncuları kadrosuna katan yeşil siyahlılar, hafta içerisinde topbaşı yaptı....

Sarayönü Belediyespor, bir haftalık aranın ardından ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına başladı. Bazı oyuncularla yollarını ayıran, bazı oyuncuları kadrosuna katan yeşil siyahlılar, hafta içerisinde topbaşı yaptı. Niyazi Kart ve Hayri Yılmaz’ın yönetiminde antrenmanlara başlayan ekip kendi tesislerinde gerçekleştireceği ilk etap kampının ardından, ikinci etap kampı için Antayla’ya gidecek. Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, “Ummadığımız bir ilk yarı geçirdik. Devre arasında gerekli takviye ve hazırlıklarımızla ilk yarıdaki sıkıntılarımızı telafi etmek istiyoruz.” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grupta 2019-2020 sezonunu hiç ummadığı şekilde geçiren Sarayönü Beldiyespor, ilk yarıdaki hataların telafisini ikinci yarıda yapmak için çalışmalara başladı. Çarşamba günü kendi tesislerinde bir araya gelen oyuncular, Niyazi Kart ve Hayri Yılmaz yönetiminde çalışmalara başladı.

Yapılan ilk antrenmana Kaleci Murat Öztürk, İmam Almas, Fatih Akbaş, Cengizhan Kasap, Samet Kalkan, Hakan Özkara, Ahmet Sarı, Alper Erkoç, Veli Türkmen, Furkan Şan, Alperen Tosun, Abdullah Kalkan, Sabur Eser olmak üzere 13 oyuncu katıldı.

İlk etap kamp programını kendi tesislerinde gerçekleştirecek olan Sarayönü Belediyespor, günde çift idmanla kondisyon ağırlık bir idman programı gerçekleştirecek. İlk etap kamp programı içerisinde transfer çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen yeşil siyahlılar, tam kadro olarak ikinci etap çalışmaları için Antalya’ya gitmeyi planlıyor. Bölgesel Amatör Lig takımlarından devre arası hazırlık çalışmalarını ağırlık olarak Antalya’da gerçekleştirmesinden dolayı hazır maçları ile kendini deneyebilmesi için kısa bir Antalya kampı geçirecek olan temsilcimiz, daha sonra son hazırlıklarını tamamlayıp ikinci devreyi açacak.

Transfer çalışmaları kapsamında ise daha önce takımla yolları ayrılan Ahmet Burak Kömürcü, Mertcan Özsoy, Mustafa Köseci, Mehmet Karakeçili ve Salih Yurt’un yerine ve ihtiyaç duyulan mevkiler için transfer çalışmalarını yürüten yeşil siyahlılar, Alper Erkoç, Veli Türkmen, Hasan Can Tuncel ve Hasan Dinçel ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmaları kapsamında takıma bir kaleci, stoper, ön libero ve sol bek alınması planlanıyor. İlk yarıda kadrodaki oyuncu eksikliğinin sıkıntısını yaşayan temsilcimiz, ikinci yarıda 18 ila 20 oyuncu ile mücadele edecek.

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, “Çok talihsiz bir ilk yarı geçirdik. Bazı şanssızlıklarının yanına bazı sıkıntılarda eklenince beklemediğimiz bir tablo ile karşı karşıya kaldık. Bu ligin gediklisi olarak bize bulunduğumuz yer yakışmıyor. Bu yüzden kadromuzda revizyona giderek bazı oyuncularla yollarımızı ayırıp bazı oyuncularla el sıkıştık. İyi bir devre arası çalışma dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Devre arası transfer çalışmalarımızda mücadele yapısı yüksek yırtıcı oyuncuları kadromuza katarak dişli bir takım oluşturmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligi Konya 1’ncisi olarak tamamlamak.” dedi.