İki hırsızlık olayı çözüldü

İki hırsızlık olayı çözüldü
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, farklı tarihlerde gerçekleşen iki hırsızlık olayını aydınlatarak faillerini tespit etti.İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde 7 Nisan’da bir iş yeri deposundan elektrik malzemeleri ve...

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, farklı tarihlerde gerçekleşen iki hırsızlık olayını aydınlatarak faillerini tespit etti.

İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde 7 Nisan’da bir iş yeri deposundan elektrik malzemeleri ve 13 Nisan’da 3. Etap TOKİ konutları şantiyesinden kapı hırsızlığı gerçekleştirilmişti. Olay ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, meydana gelen her iki hırsızlık olayı H.B. ve İ.M.D. tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Söz konusu şahıslar 14 Nisan’da gözaltına alındı. İfadelerinde malzemelerin hurda olduğunu düşündüklerinden dolayı aldıklarını, işsiz oldukları, malzemeleri satıp para elde etmek istediklerini söylediler.

Suça konu 24 adet tavan lambası ve 5 adet demir kapı tekrar ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Şahıslar hakkında başlatılan tahkikat ile adli makamlara sevk edildi.