İHH hanımlarından anlamlı çalışma

İHH hanımlarından anlamlı çalışma
Sarayönü İHH Hanımlar Komisyonu, el emeğiyle yaptığı börek ve bazlamaları satarak elde ettiği gelirle, ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlıyor.Sarayönü İHH Hanımlar Sorumlusu Hatice Öztürkçü, konu hakkında yaptığı açıklamada,...

Sarayönü İHH Hanımlar Komisyonu, el emeğiyle yaptığı börek ve bazlamaları satarak elde ettiği gelirle, ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlıyor.

Sarayönü İHH Hanımlar Sorumlusu Hatice Öztürkçü, konu hakkında yaptığı açıklamada, “İHH Sarayönü hanımlar komisyonu olarak bizde üzerimize ne düşer, ihtiyaç sahibi ailelere nasıl yardımcı olabiliriz dedik. Komisyon olarak elimizin emeğini hayra çevirmeye karar verdik. Börek bazlama yaparak onların ufacık da olsa ihtiyaçlarına merhem olmak istedik. Aile başına 150 TL’lik alışveriş çeklerini evlerinde ziyaret ederek ulaştırdık. Onlara her zaman imkanlarımız nispetinde yanlarında olacağımızı söyledik. Zaten biz hanımlar komisyonu olarak yalnız olan eşi vefat etmiş, kocasından ayrılmış, zor şartlarda çocuklarının geçimini sağlamaya, onları okutmaya çalışan hanımlara destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.