İddia bitti, taraftar gitti

İddia bitti, taraftar gitti
Hafta sonu oynanan Sarayönü Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor karşılaşmasına Sarayönülü taraftarların ilgisiz kalması dikkat çekti.Güneşli ve sıcak bir havada oynan karşılaşmada tribünlerde büyük boşlukların olması...

Hafta sonu oynanan Sarayönü Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor karşılaşmasına Sarayönülü taraftarların ilgisiz kalması dikkat çekti.

Güneşli ve sıcak bir havada oynan karşılaşmada tribünlerde büyük boşlukların olması Sarayönü Belediyespor camiasını üzerken, gelmeyen taraftarlar güzel bir galibiyeti izleme zevkinden mahrum kaldı. Sosyal imkanların bir hayli kısıtlı olduğu Sarayönü'nde güneşli bir hafta sonunda vatandaşların ne yaptığı merak konusu oldu. Önceki sezonlarda daha soğuk sıcak demeden oynanan tüm karşılaşmalara yoğun ilgi gösteren Sarayönü Belediyespor seyircilerinin, bu sezon orta sıralarda yer alan takımlarını yalnız bırakması, hayal kırıklığına neden oldu. Başarı odaklı olan Sarayönü Belediyespor taraftarlarının, gelecek yıl şampiyonluk havası yakalanması durumunda tribünleri tekrar dolduracağı tahmin ediliyor.