İbrahim Batır kızını evlendirdi

İbrahim Batır kızını evlendirdi
Sarayönü Belediye Meclis Üyesi İbrahim Batır, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile kızını evlendirdi.Durşen-İbrahim Batır çiftinin kızı Feray ile Sıdıka-Muzaffer Altaş çiftinin oğlu Hasan, geçtiğimiz hafta sonu evlenerek...

Sarayönü Belediye Meclis Üyesi İbrahim Batır, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile kızını evlendirdi.

Durşen-İbrahim Batır çiftinin kızı Feray ile Sıdıka-Muzaffer Altaş çiftinin oğlu Hasan, geçtiğimiz hafta sonu evlenerek dünya evine girdi. Mutlu çiftin düğünü 3 Eylül Pazar günü gelin alma merasimi ile başladı. Konya'da oluşturulan düğün konvoyu, gelin alma merasimi için kız evini bulunduğu Başhüyük mahallesine geldi. Dualarla evinden çıkarılan gelin, konvoy eşliğinde Konya'ya götürüldü. Düğünün yapılacağı İkonia Garden'da davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. Akşam saatlerinde İkonia Garden Balo Salonu'nda devam eden düğünde mutlu çiftin nikahı kıyıldı. Feray ve Hasan, şahitler eşliğinde iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü verdi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Sarayönü Medya Grup olarak Batır ve Altaş ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Feray ve Hasan'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.